VIASOL EP-S602

VIASOL EP-S602 on pigmentoitu, liuotteeton, heti käyttövalmis 2-komponenttinen epoksihartsipohjainen lakka.

Järjestelmän tuotteet

Käyttökohteet

Tutustu käyttökohteisiin tuotesivujen kautta.

Materiaalit

Ominaisuudet

VIASOL EP-S602 on värillinen, liuotteeton, käyttövalmis 2-komponenttinen epoksihartsipohjainen lakka. VIASOL EP-S602 käytetään pintalakkana tai ohuena pinnoitteena (0,3–0,8 mm). Pinnoite on helppo pitää puhtaana ja sillä on hyvä kulutuskestävyys ja se kestää hyvin öljyjä ja voiteluaineita, sekä useita liuottimia ja monia kemikaaleja.

Yleisesti, epoksihartsit eivät kestä kovin hyvin UV-valoa tai säänvaihteluita. Siksi suosittelemmekin viimeistelemään pinnoitteen UV-kestävällä pintalakalla.

Tummissa ja voimakkaasti pigmentoiduissa väreissä voi ilmentyä varjoja ja hienoa pinnan strukturointia, vaikka asennus olisi tehty huolellisesti. Tämä on pinnoitteen ominaisuus, eikä vaikuta tuotteen ominaisuuksiin heikentävästi. Ennen pinnoitusta kannattaa tehdä koepinnoitus.

Järjestelmän edut

Pinnoite on helppo pitää puhtaana ja sillä on hyvä kulutuskestävyys ja se kestää hyvin öljyjä ja voiteluaineita, sekä useita liuottimia ja monia kemikaaleja.

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset