Urheilulattiat

Porplastic-urheilupinnoitteet

Oli tarpeenanne sitten pistejoustava, aluejoustava tai yhdistelmäjoustava urheilupinnoite, löydät oikean ratkaisun meiltä!

IHF- ja BWF-hyväksytyt Porplastic-järjestelmät ovat laajalti käytössä eri puolilla Eurooppaa ja nyt ne ovat saapuneet myös Suomeen ja ensimmäiset asennukset on jo tehty.

Matalapäästöisyys, korkea kulutuskestävyys, pinnoitteiden teknisten ominaisuuksien säilyminen pitkään ja laaja värivalikoima ovat keskeisiä ominaisuuksia urheilulattiaa valittaessa.
Porplastic-pinnoitteissa yhdistyy nämä kaikki.

Porplastic-urheilupinnoitteet täyttävät EN 14904 ja DIN V 18032-2 standardien mukaiset vaatimukset mm. iskunkestävyyden, -vaimennuksen, kitkan, pallon kimpoavuuden ja pystysuuntaisen muodonmuutokset osalta.

Pinnoitteiden huollon tarve on vähäistä ja siivoamiseen riittää oikeanlainen siivouslaikka ja vesi.

Pistejoustavat

EN 14904 standardin mukainen yhdistelmäjoustava lattiajärjestelmä sisätiloihin. Sopii käytettäväksi monikäyttöisissä tiloissa sekä koulujen liikuntasaleissa.
EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä koulujen liikuntasaleihin ja monikäyttöisiin urheiluhalleihin.
EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä. Extra iskunvaimennus minimoi urheiluvammojen syntymistä niin lapsilla ja kuin aikuisillakin.
Räätälöidyt ratkaisut liikuntalattioiden elvyttämiseen ja kunnostamiseen.
EN 14904 standardin mukainen piste- tai yhdistelmäjoustava urheilulattiajärjestelmä 3D efekteillä. Järjestelmä soveltuu niin koulujen liikuntasaleihin kuin monikäyttöisiin urheiluhalleihin.

Yhdistelmäjoustavat

EN 14904 standardin mukainen piste- tai yhdistelmäjoustava urheilulattiajärjestelmä 3D efekteillä. Järjestelmä soveltuu niin koulujen liikuntasaleihin kuin monikäyttöisiin urheiluhalleihin.

Kuntosalit

EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä kuntosaleille ja crossfit-saleihin. Sopii myös tiloihin, joissa käsitellään raskaita vapaita painoja.

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset