Master chemicals

Autamme toteuttamaan tiloja, joissa on hyvä elää, olla ja työskennellä.

Lattian merkitys päivässämme

Päiväkoti, koulu, urheilusali, keittiö, kirjasto, varasto, tuotantohalli, sairaala. Nämä ovat kaikki paikkoja, joissa elämä tapahtuu. Pienet jalat ottavat juoksuaskelia, kattila lipeää otteesta, kuormaa siirretään paikasta toiseen, uusi tuote saa muotonsa, välillä on kyse elämän kriittisistä hetkistä. Kaiken tämän alla lattia on koko ajan koetuksella.

Siksi sen pitää kestää kaikki tekemisen hetket.

Master Chemicals

Master Chemicals on suomalainen lattiapinnoitusten asiantuntija, joka on erikoistunut kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin.

Autamme suunnittelijoita, urakoitsijoita ja rakennusliikkeitä löytämään tilaan sopivimmat laatupinnoitteet, jotka luovat perustan hyvälle elämälle.

Olemme asiakkaamme mukana suunnittelusta toteutukseen ja pinnan huoltamiseen asti. Työtämme johdattaa aito halu menestyä yhdessä.

Meidän arvomme

Luotettavuus

Haluamme ansaita luottamuksen kaikessa mitä teemme, joka hetki. Olemme sanamme mittaisia ja pidämme sovituista lupauksista kiinni.

Avoimuus

Olemme olemassa kumppaneitamme varten. Siksi haluamme jakaa tietoa avoimesti ja toimia läpinäkyvästi – niin, ettei asiakkaamme tarvitse arvuutella mitään.

Rehellisyys

Rehellisyys ja aitous muodostavat pohjan kaikelle työllemme. Kerromme suoraan, jos ratkaisumme ei johonkin taivu. Rehti asenne on meidän tapamme toimia.

Henkilöt

Jussi Heinonen

Toimitusjohtaja
myynti ja tekninen neuvonta

Master Chemicalsin toimitusjohtajana Jussi pitää huolen yrityksen hallinnollisista tehtävistä. Jussi on moniosaaja, jonka pitkä kokemus rakentamisen alalta, niin betoni- kuin sementtiteollisuuden parista sekä tarvikepuolelta, mahdollistaa hänelle laajan ja monipuolisen näkökulman sekä ymmärryksen alalla toimimiseen.

Aurinkoinen Jussi on erinomainen asiakaspalvelija, jonka vahvuuksiin kuuluu ihmisten kanssa työskentely. Sen lisäksi, että Jussin kanssa keskustelemisesta tulee aina hyvä mieli, hän etsii ratkaisun kaikkiin haasteisiin, jotta jokainen projekti saadaan toteutettua parhaalla mahdollisella tavalla.

Kollegat nimeävät Jussin huomioonottavaksi ja iloiseksi tyypiksi, joka levittää ympärilleen positiivista energiaa.

Itsensä haastaminen ja kaikenlainen toiminnallisuus saa Jussin innostumaan. Hän pitää siitä, että ympärillä on aina sopiva pöhinä, meno ja meininki. Kunnianhimoisuus ja tavoitteellisuus ajavat miestä kohtia uusia haasteita, ja hän nauttii aidosti itsensä likoon laittamisesta.

Turkka Suomi

Myyntipäällikkö
Myynti ja tekninen neuvonta

Turkka Suomi vastaa Master Chemicalsilla myynnistä. Hän on yhteyshenkilösi erityisesti arkkitehti- ja suunnitteluyhteistöissä.

Turkan ydinosaamista ovat ratkaisujen löytäminen ja uusien mahdollisuuksien ideointi, jotta asiakkaat voivat saada aitoihin tarpeisiin vastaavaa tasokasta palvelua. Turkalla on kokemusta rakennusteollisuuden myynnistä ja markkinoinnista yli 10 vuoden ajalta.

Työssään Turkkaa innostavat ihmisten tapaaminen, uuden oppiminen, tehokkaiden toimintatapojen löytäminen ja haasteiden selvittäminen oivaltavilla ratkaisuilla.

Persoonana Turkka on pohdiskelija, jonka iloisuutta ja mukavuutta kollegat arvostavat. Vapaa-ajallaan Turkan voi löytää liikunnan tai hyvän ruuan parista.

Miia Uotila

Logistiikkapäällikkö
tilaukset, laskutus ja logistiikka

Miia Uotila huolehtii Master Chemicalsilla pääasiallisesti osto-ja myyntitilauksista, logistiikasta sekä laskutuksesta. Muutoin Miian rooli yrityksessä on tilanteeseen tarvittava ja muuntautuva.

Järjestelmällisyys ja luotettavuus asian kuin asian hoitamisessa ovat Miian ominaisinta osaamisalaa. Miia on aina rakastanut työntekoa ja hänellä on pitkä työhistoria yritysten monitoiminaisena. 

Työpaikat Miia on kokenut ikään kuin toiseksi perheekseen ja ehkä osittain siitä syystä myös aina viihtynyt työssään hyvin. Työntekijänä hän on kannustava, positiivinen sekä luotettava.

Miiaa inspiroi työssä kehitys, itsensä ylittäminen sekä nappiin menevät päivät. Hän kokee innostavana sen, kun kaikki menee juuri niin kuin pitää tai kun ongelmat saadaan käännettyä onnistumisiksi. Näiden lisäksi Miia nimeää ihmiset omaksi innostuksen lähteekseen – niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

VISIO

Mahdollistamme saumattoman perustan elämälle.

MISSIO

Luomme lattia­pinnoitteita, jotka kestävät kaikki elämän hetket.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi