Tuotteet

Haluamme tarjota käyttöösi monipuoliset ja laadukkaat tuotteet, joilla onnistut urakoissasi ja nostat toteutukset uudelle tasolle.

Luokitus
Tuoteosastot

MASTERCRYL-järjestelmien pintalakka. Tuote on matalaviskoosinen, UV-valon kestävä, 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL-järjestelmien pinnoite. Tuote on keskiviskoosinen, väritön, 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL-pinnoitejärjestelmien primeri. Tuote on matalaviskoosinen, väritön, 2-komponenttinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL 500 on erittäin joustava hartsi vesitiiviin pinnan muodostamiseksi lattioille standardien DIN 18534-1 ja DIN 18535-1 mukaisesti. Soveltuu käytettäväksi MASTERCRYL-järjestelmien alla vedeneristeenä.

MASTERSCREED C40 on käyttövalmis, sementtipohjainen lattiabetoni kovaan mekaaniseen kulutukseen, joka soveltuu myös käytettäväksi tasoitteena massalattioiden alla.

Itsetasoittuva, nopeasti kovettuva, sementtipohjainen pumpattava lattiapinnoite kovaan kulutukseen. Kerrospaksuus 4-30 mm.

Primeri MASTERDUR SL 300-massalle

SYLOTHIX 51 on erittäin tehokas tiksotrooppinen aine nesteille ja pastoille. 

AQUASTOP on vetinen, liuotinvapaa injektoitava tuote seinästä nousevaa kosteutta vastaan (vaakasuora sulku). Tuote perustuu silaaniin ja sillä on kermainen koostumus.

HYDROPOX C on 2-komponenttinen epoksipohjainen paikkaus- ja korjauslaasti.

HYDROPOX EP1 on 2-komponenttinen injektoitava epoksihartsi hyvillä kemiallisilla ja fysikaalisilla ominaisuuksilla.

HYDROPOX EP1 HV on jäykkä, 2-komponenttinen korkea viskoosinen injektoitava epoksihartsi.

HYDROPOX EP1 LV on elastinen, 2-komponenttinen epoksihartsi ja sillä on hyvät kemiaaliset ja fysikaaliset ominaisuukset.

Öljyä ja vettä hylkivä suojapinnoite.

MASTERCRYL 100 N on keskiviskoosinen, kirkas, liuotteeton 2-komponenttinen reaktiivinenhartsipinnoite, joka kovettuu nopeasti jopa alhaisissa lämpötiloissa. Tuote on osa M1-hyväksynnän saanutta MASTERCRYL MS-N-järjestelmää. 

MASTERCRYL 112 on matalaviskoosinen, väritön 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL 400 N on keskiviskoosinen metakryylihartsi, joka soveltuu itsesiliäväksi pinnoitteeksi 2-4 mm kerrospaksuuteen. Tuote on testattu AgBB vaatimusten mukaisesti ja se on läpäissyt VOC päästöarvojen rajat matalapäästöisille tuotteille. Tuote on osa M1-hyväksynnän saanutta MASTERCRYL MS-N-järjestelmää. 

MASTERCRYL 419 on keskiviskoosinen, väritön 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL 500 tixo on erittäin joustava, tixotrooppinen akryylihartsi vesitiiviin pinnan muodostamiseksi DIN 18534-1 ja 18535-1 mukaisesti. Soveltuu käytettäväksi MASTERCRYL-järjestelmien alla vedeneristeenä.

MASTERCRYL 526 on keskiviskoosinen, sinivioletti, UV-valon kestävä, 2-komponenttinen reaktiivinenhartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA). Polymerisoinnin jälkeen sinivioletti väritys ei näy.