Tuotteet

Haluamme tarjota käyttöösi monipuoliset ja laadukkaat tuotteet, joilla onnistut urakoissasi ja nostat toteutukset uudelle tasolle.
Luokitus
Valitse tuote-osastoista

SYLOTHIX 51 on erittäin tehokas tiksostrooppinen aine nesteille ja pastoille. 

AQUASTOP on vetinen, liuotinvapaa injektoitava tuote seinästä nousevaa kosteutta vastaan (vaakasuora sulku). Tuote perustuu silaaniin ja sillä on kermainen koostumus.

HYDROPOX C on 2-komponentinen epoksipohjainen paikkaus- ja korjauslaasti.

HYDROPOX EP1 on 2-komponenttinen injektoitava epoksihartsi ja sillä on hyvät kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet.

HYDROPOX EP1 HV on jäykkä, 2-komponentinen korkea viskoosinen injektoitava epoksihartsi.

HYDROPOX EP1 LV on elastinen, 2-komponentinen epoksihartsi ja sillä on hyvät kemiaaliset ja fysikaaliset ominaisuukset.

Öljyä ja vettä hylkivä suojapinnoite.

MASTERCRYL 100 N on keskiviskoosinen, kirkas, liuotteeton 2-komponenttinen reaktiivinenhartsipinnoite, joka kovettuu nopeasti jopa alhaisissa lämpötiloissa.

MASTERCRYL 112 on matalaviskoosinen, väritön 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL  400 N on keskiviskoosinen metakryylihartsi, joka soveltuu itsesiliäväksi pinnoitteeksi 2-4 mm kerrospaksuuteen. Tuote on testattu AgBB vaatimusten mukaisesti ja se on läpäissyt VOC päästöarvojen rajat matalapäästöisille tuotteille.

MASTERCRYL 419 on keskiviskoosinen, väritön 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL 500 tixo on erittäin joustava, reaktiivinen hartsi vesitiiveille pinnoille. Tuote on pigmentoitu, polyuretaanimodifioitu ja itsestään siliävä metakryklaattihartsijärjestelmä, joka soveltuu vesitiiviiden kalvojen luomiseen useille alustoille.

MASTERCRYL 526 on keskiviskoosinen, sinivioletti, UV-valon kestävä, 2-komponenttinen reaktiivinenhartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA). Polymerisoinnin jälkeen sinivioletti väritys ei näy.

MASTERCRYL 527 on matalaiviskoosinen, sinivioletti, UV-valon kestävä, 2-komponenttinen reaktiivinenhartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA). Polymerisoinnin jälkeen siniviolettiväritys ei näy.

MASTERCRYL 800 N on liuotteeton ja kova, keski-viskoosinen 2-komponenttinen metakryylihartsi,jolla on alhainen kellastuvuus.

MASTERCRYL Katalyytti on lähes hajuton, valkoinen jauhe. Se koostuu 50 prosenttisesti dibenzoyl peroksidista.

MASTERCURING 100 jälkihoitoaine muodostaa kuivumisen jälkeen läpikuultavan ja hieman kiiltävän suojakalvon alustalle.

MASTERDUR C400 on erittäin kova, sementtipohjainen, käyttövalmis kuivasirote. Se täyttää DIN 13813 standardien vaatimukset.

MASTERDUR FL 130 on kovabetonin primeri.

MASTERDUR FL 135 on mineraalirunkoaineinen betonipinnoite uusille ja vanhoille betonilattioille kovaan kulutukseen.