Lattiapinnoitus kaikkiin käyttötarkoituksiin

Lattiapinnoitus kuntoon alan asiantuntijan, Master Chemicalsin avulla. Meiltä löytyy korkealuokkaiset ja laadukkaat lattiapinnoitukset niin yritysten, teollisuuden, kuntasektorin kuin yksityisten kuluttajienkin tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. kuntasektorin päättäjät, rakennusurakoitsijat ja -liikkeet sekä suunnittelijat ja arkkitehdit. Palvelemme koko Suomen alueella.

Mitä kannattaa huomioida ennen lattioiden pinnoittamista?

Muun muassa vedeneristys- ja kestävyysominaisuuksiltaan pinnoitettu lattia on ylivertainen vaihtoehto muihin lattiamateriaaleihin verrattuna.

On kuitenkin hyvä huomioida, että joka kohteeseen tulisi aina oikeanlainen pinnoite. Lattiapinnoitus toteutetaan useimmiten epoksi-, polyuretaani- tai akryylipinnoitteella. Etukäteen on tärkeää huomioida käyttökohde ja miettiä sitä kautta se oikea ratkaisu lattialle.

On hyvä pohtia, mitä tilalta halutaan ja mikä on sen käyttötarkoitus? Mitä ominaisuuksia pinnoitteelta vaaditaan, täytyykö sen olla esimerkiksi M1-hyväksytty? Tarvitaanko sileä vai karhea lattiapinnoitus? Millainen kemiallinen rasitus lattiaan kohdistuu? Ja millainen lämpötila tilassa on?

Lopputuloksena on materiaalista riippumatta, kun se tehdään oikein, kulutusta kestävä ja helppohoitoinen pinta.

Pinnoittaminen sopii moniin erilaisiin kohteisiin, kuten julkiseen rakentamiseen, teollisuuteen, talonrakennukseen, liikerakentamiseen, maatalouteen, urheilulattioihin ja logistiikkakeskuksiin.

Lattiapinnoitus kannattaa

Lattian pinnoittamisessa on monia hyviä puolia. Kaikki myymämme pinnoitteet ovat saumattomia. Pinnoitteiden ylläpito ja puhdistus on helppoa sekä vaivatonta.

Lattiapinnoitteen voi huoltolakata, kun käyttövuosia on takana esimerkiksi 20 vuotta. Lopputulos näyttää lakkauksen jälkeen jälleen uudelta ja säästytään lattian totaaliselta uusimiselta. Tämä jos mikä on kustannustehokasta. Kaikki lattiapinnoitteemme ovat myös visuaalisesti muunneltavissa.

Tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisut kaikkiin käyttökohteisiin kuten markkinoiden kehittynein vesihöyryä läpäisevä epoksipinnoitusjärjestelmä.

Pinnoitteissamme ei ole lainkaan liima-aineita eikä niitä myöskään tarvita asennettaessa.

Lattiapinnoitteet

 • Akryylit
 • Epoksit
 • Itsestään siliävät epoksit
 • Hiertoepoksit
 • Polyuretaanit
 • Polymeeribetonit
 • Urheilulattiat

Miksi lattiapinnoite juuri meiltä?

 • Avoin ja rehellinen palvelu, jossa asiakkaalle haetaan paras ratkaisu käyttötarkoituksen mukaan.
 • Ketterä ja palveleva toimija. Meiltä saa apua suunnittelusta aina tuotteen käyttöön asti.
 • Pystymme valitsemaan asiakkaalle parhaat tuotteet. Vaikka meillä on muutama päämies joiden tuotteita maahantuomme, emme ole sitoutuneet mihinkään yhteen toimijaan vaan voimme etsiä aina parhaan ratkaisun tuotteiden suhteen asiakkaalle kulloisenkin tarpeen mukaan.
 • Monilla järjestelmillä / tuotteilla on M1-hyväksyntä.
 • Puhdistus eri pinnoitteilla ei vaadi kovia kemikaaleja ja niitä on helppo puhdistaa esimerkiksi Twisterin-puhdistuslaikoilla.
 • Lattioitamme voidaan asentaa varhaisessa vaiheessa. Betonin kosteusarvo saa olla 95-97 % yleisesti tuotteillamme.
 • Kaikki tuotteemme ovat elintarvikehyväksyttyjä.

Ota yhteyttä lattiapinnoitteiden palvelevaan asiantuntijaan

Kun lattiapinnoitus on ajankohtainen asia, kannattaa ottaa yhteyttä laadukkaaseen ammattilaiseen, Master Chemicalsiin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun lattiapinnoitukseen. Saat meiltä avointa ja reilua palvelua sillä emme ole sidoksissa mihinkään tuotteeseen, vaan voimme aidosti etsiä asiakasta parhaiten palvelevan ratkaisun.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi