Pinnoitus­järjestelmät

Valmiit pinnoitusjärjestelmät pitävät sisällään tarvittavat tuotteet korkealaatuisten kerrosten ja pinnoituskokonaisuuksien luomiseen. Pinnoitusjärjestelmä on nopea ottaa käyttöön. Suuri osa järjestelmistämme on M1-hyväksyttyjä.
Luokitus
Luokitus
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Kovan kulutuksen teollisuuslattiajärjestelmä, joka pohjautuu kestävään epoksihiertomassaan. Järjestelmä soveltuu kovaan mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen.
M1-hyväksytty, kova, matalapäästöinen ja johtava PU-pinnoitusjärjestelmä. Järjestelmä on staattisesti halkeamia silloittava. CONIFLOOR IPS AS-järjestelmällä on hyvät mekaaniset ominaisuudet EX-alueille (ATEX) En 1081 ja DIN EN 61340-4-1 standrien mukaisesti.
Kova, matalapäästöinen ja johtava EP-pinnoitusjärjestelmä. CONIFLOOR IES AS-ESD-järjestelmällä on hyvät staattiset ja mekaaniset ominaisuudet ESD-alueille (EPA) EN 61340-5-1 (4-1 u.4-5) standardin mukaisesti.
M1-hyväksytty, kova, matalapäästöinen ja johtava EP-pinnoitusjärjestelmä. Järjestelmällä on staattisesti ja mekaanisesti hyvät ominaisuudet EX-alueille (ATEX) EN 1081 ja DIN EN 61340-4-1 standardien mukaisesti.
M1-hyväksytty , erittäinen elastinen ja matalapäästöinen PU-pinnoitusjärjestelmä nestemäisellä mattokerroksella. Järjestelmä on askelääntä vaimentava sekä miellyttävä, että lämmin askeleen alla.
Erittäin elastinen ja matalapäästöinen PU-pinnoitusjärjestelmä kumi- tai vaahtomatolla. Järjestelmä on askelääntä vaimentava sekä miellyttävä, että lämmin askeleen alla. CONIFLOOR LPC+ on saatavilla laajalla värivalikoimalla.
Erittäin elastinen ja matalapäästöinen PU-pinnoitusjärjestelmä. Järjestelmä on askelääntä vaimentava sekä miellyttävä, että lämmin askeleen alla. CONIFLOOR LPC on saatavilla laajalla värivalikoimalla.
Erittäin elastinen ja matalapäästöinen PU-pinnoitusjärjestelmä.
Kova ja matalapäästöinen PU-pinnoitusjärjestelmä elastisella kumimatolla. Järjestelmä on askelääntä vaimentava sekä miellyttävä, että lämmin askeleen alla. CONIFLOOR IPS+ on saatavilla laajalla värivalikoimalla.
M1-hyväksytty, kova, matalapäästöinen ja johtava PU-pinnoitusjärjestelmä. Järjestelmä on staattisesti halkeamia silloittava. Sillä on hyvät mekaaniset ominaisuudet ja se täyttää DIN EN 61340-5-1 standardin.
Kova ja matalapäästöinen PU-pinnoitusjärjestelmä. Järjestelmä on staatisesti halkemia silloittava. Se soveltuu niin sisäkäyttöön kuin osittain ulkokäyttöönkin, myös asfalttialustalle (sisätiloissa).
Erittäin hyvin staattista ja mekaanista kulutusta kestävä matalapäästöinen epoksihartispohjainen pinnoitejärjstelmä. Trukkiliikenteelle soveltuva.
Pentra-sarjan litiumsilikaatit ja suoja-aineet.
Järjestelmä soveltuu erityisen hyvin elintarviketeollisuuteen. Järjestelmä on karhennettu ja se kestää hyvin rasvoja ja puhdistusaineita.
Järjestelmä soveltuu erityisen hyvin elintarviketeollisuuteen. Järjestelmä on karhennettu ja kestää hyvin rasvoja ja puhdistusaineita.
EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä kuntosaleille ja crossfit-saleihin. Sopii myös tiloihin, joissa käsitellään raskaita vapaita painoja.
EN 14904 standardin mukainen yhdistelmäjoustava lattiajärjestelmä sisätiloihin. Sopii käytettäväksi monikäyttöisissä tiloissa sekä koulujen liikuntasaleissa.
EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä koulujen liikuntasaleihin ja monikäyttöisiin urheiluhalleihin.
EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä. Extra iskunvaimennus minimoi urheiluvammojen syntymistä niin lapsilla ja kuin aikuisillakin.
Räätälöidyt ratkaisut liikuntalattioiden elvyttämiseen ja kunnostamiseen.

Tutustu myös tuotteisiimme