Pinnoitus­järjestelmät

Valmiit pinnoitusjärjestelmät pitävät sisällään tarvittavat tuotteet korkealaatuisten kerrosten ja pinnoituskokonaisuuksien luomiseen. Pinnoitusjärjestelmä on nopea ottaa käyttöön. Suuri osa järjestelmistämme on M1-hyväksyttyjä.
Luokitus
Ominaisuudet
Litiumsilikaatit
Pentra-sarjan litiumsilikaatit ja suoja-aineet.
MASTERCRYL akryylihiertomassa MMA
Järjestelmä soveltuu erityisen hyvin elintarviketeollisuuteen. Järjestelmä on karhennettu ja se kestää hyvin rasvoja ja puhdistusaineita.
MASTERCRYL MS-N akryylihiertomassa – M1
Järjestelmä soveltuu erityisen hyvin elintarviketeollisuuteen. Järjestelmä on karhennettu ja kestää hyvin rasvoja ja puhdistusaineita.
PORPLASTIC ACTIVE fitness
EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä kuntosaleille ja crossfit-saleihin. Sopii myös tiloihin, joissa käsitellään raskaita vapaita painoja.
PORPLASTIC INDOOR CEL combi
EN 14904 standardin mukainen yhdistelmäjoustava lattiajärjestelmä sisätiloihin. Sopii käytettäväksi monikäyttöisissä tiloissa sekä koulujen liikuntasaleissa.
PORPLASTIC INDOOR CEL elite
CEL ELITE käytetään yhdessä PORPLASTIC PEL-järjestelmien kanssa muodostaen yhdistelmäjoustavan rakenteen.
PORPLASTIC INDOOR PEL basic
EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä koulujen liikuntasaleihin ja monikäyttöisiin urheiluhalleihin.
PORPLASTIC INDOOR PEL extra
EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä. Extra iskunvaimennus minimoi urheiluvammojen syntymistä niin lapsilla ja kuin aikuisillakin.
PORPLASTIC INDOOR Retopping
Räätälöidyt ratkaisut liikuntalattioiden elvyttämiseen ja kunnostamiseen.
PORPLASTIC SKY
EN 14904 standardin mukainen piste- tai yhdistelmäjoustava urheilulattiajärjestelmä 3D efekteillä. Järjestelmä soveltuu niin koulujen liikuntasaleihin kuin monikäyttöisiin urheiluhalleihin.
Ruiskutettavat polyureat
VIASEAL-tuotesarjan ruiskutettavat polyureat.
Sirotteet ja kovabetoni
Kuivasirotteet ja kovabetonipintojen käsittelyaineet.
TPH-Injektointituotteet
Aquastop-, Hydropox- ja Pur-o -tuotteet.
VANDEX-tuotteet
Sementtipohjaiset vesieristys- ja korjausmassat.
VIACRETE HF high-temp – Green Line Eco
Mekaanista ja kemiallista kuormitusta hyvin kestävä pinnoitusjärjestelmä massakerroksella, jolla on erittäin korkea lämmön kestävyys.
VIACRETE MF standard (UV) – Green Line Eco
Keskikovaan kulutukseen, itsetasoittuva, saumaton polymeeripohjainen pinnoitusjärjestelmä, jolla on erinomainen mekaaninen ja kemiallinen kestävyys sekä korkealämmönkestävyys. Järjestelmä on hajuton, liuotteeton ja sillä on hyvä UV-säteilyn ja värin kesto.
VIACRETE MF standard – Green Line Eco
Keskikovaan kulutukseen, itsetasoittuva, liuotteeton ja saumaton polymeeripohjainen pinnoitusjärjestelmä, jolla on erinomainen mekaaninen ja kemiallinen kestävyys sekä korkea lämmönkestävyys.
VIACRETE MF standard SR (UV) – Green Line Eco
Korkealaatuinen liukastumisvastus, saumaton, hajuton, liuotteeton polymeeripohjainen pinnoitusjärjestelmä, jolla on erinomainen kemiallinen kestävyys ja tekstuurinen kiiltävä pinta. Järjestelmä on UV-säteilyn ja värinkestävä.
VIACRETE MF standard SR – Green Line Eco
Korkealaatuinen liukastumisvastus, saumaton, hajuton, liuotteeton polymeeripohjainen pinnoitusjärjestelmä, jolla on erinomainen kemiallinen kestävyys ja tekstuurinen mattapinta.
VIASOL COMPACT – Green Line Eco
Kovan kulutuksen teollisuuslattiajärjestelmä, joka pohjautuu kestävään epoksihiertomassaan. Järjestelmä soveltuu kovaan mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen.