Epoksi lattiapinnoite on monikäyttöinen ratkaisu

Me Master Chemicals Oy:llä tarjoamme kaikki parhaat ratkaisut kustannustehokkaiden ja kestävien epoksilattiapinnoitteiden osalta. Meiltä löytyy erittäin laaja valikoima erilaisia pinnoitusratkaisuja kattavasti eri käyttökohteisiin ja tarpeisiin. Palvelemme muun muassa arkkitehtejä, suunnittelijoita, kuntasektorin päättäjiä sekä rakennusurakoitsijoita ja -liikkeitä koko Suomen alueella.

Epoksilattiat

Epoksi lattiapinnoite soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Epoksilattioilla on hyvä kemiallisen ja mekaanisen rasituksen kesto. Laadukkailla ja vähäpäästöisillä epoksilattioilla saat pitkäikäisen, helppohoitoisen ja kestävän lattian.

Tyypillisiä käyttökohteita epoksilattioille

  • Teollisuus
  • Varastot
  • Julkiset rakennukset kuten koulut ja sairaalat
  • Sosiaalitilat
  • Autotallit ja -liikkeet
  • Maavaraiset lattiat

Itsesiliävä epoksilattia

Itsesiliävä epoksilattia on kovaa kulutusta kestävä, nestetiivis ja helppohoitoinen. Tyypillisesti epoksi lattiapinnoite tehdään noin 2 mm vahvuisena, mutta sillä on mahdollista tehdä myös ohuempia epoksimaalauksia. Kovan kulutuskestonsa ja alhaisen materiaalikulun ansiosta epoksilattia on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ratkaisu.

Epoksi lattia 2 Master Chemicals

Hiertoepoksi

Hiertoepoksi on käsin hierrettävä, hygieeninen ja pinnaltaan karhennettu pinnoite, joka ei ole liukas märkänäkään. Noin 4 mm vahvuinen hiertoepoksilattia soveltuu lattioihin, joihin kohdistuu raskasta mekaanista tai kemiallista rasitusta. Hiertoepoksilattian sävy muodostuu pinnoitteessa käytetyistä värihiekoista.

Vesihöyryä läpäisevä lattiapinnoite

Epoksilattioiden yksi erityisominaisuus on se, että niitä on mahdollista valmistaa vesihöyryn läpäisevinä eli lattia on niin sanotusti hengittävä. Vesihöyryä läpäisevä epoksi lattiapinnoite soveltuu erityisesti niin uudis- kuin saneerauskohteiden lattioihin, joissa on riskinä rakenteellinen kosteuden nousu. Vesihöyryä läpäisevät pinnoitteet ovat pinnaltaan vesitiiviitä kuten muutkin lattiapinnoitteet. Vesihöyryn läpäisevät järjestelmät täyttävät kovimman luokan DIN EN ISO 7783-1 ja -2, eli luokka I > 4m (>5m) vesihöyrynläpäisevyys vaatimukset.

Epoksi lattia 7 Master Chemicals
Epoksi lattia 6 Master Chemicals

Markkinoiden kehittynein tuote

Master Chemicalsin vesihöyryä läpäisevä epoksi lattiapinnoite on erittäin helppo asentaa ja sillä saa näyttävän lopputuloksen. Lisäksi vesihöyryä läpäisevät järjestelmät täyttävät M1-sisäilmavaatimukset.

Ota yhteyttä epoksilattioiden ammattilaiseen

Jos lattiaan pinnoitteeksi tarvitaan kustannustehokasta perusepoksia tai markkinoiden kehittyneintä vesihöyryä läpäisevää lattiapinnoitetta, kannattaa kääntyä palvelevan asiantuntijan, Master Chemicals Oy:n puoleen. Tarjoamme parhaat lattiapinnoiteratkaisut koko Suomen alueella.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi