Betonilattian pinnoitus

Tarjoamme monipuoliset ja markkinoiden parhaat ratkaisut betonilattian pinnoitukseen. Palvelemme asiantuntemuksella niin kuntasektorin päättäjiä, arkkitehtejä, suunnittelijoita, rakennusliikkeitä ja -urakoitsijoita sekä kaikkia muita betonilattian pinnoitusta tarvitsevia tahoja koko Suomen alueella. Toimimme avoimesti ja asiakkaan parasta ajatellen.

Betonilattian pinnoitus 3 Master Chemicals

Miksi betonilattia kannattaa pinnoittaa?

Betoni on huokoinen materiaali ja sen käyttöikää voidaan merkittävästi kasvattaa pinnoittamalla. Betonilattian pinnoitus tekee lattian pinnasta kestävän ja nestetiiviin. Tämän ansiosta betoniin ei imeydy mitään kemikaaleja. Lisäksi pinnoittamisen jälkeen lattialla on mukavampi kävellä, kun askelkontakti ei ole suoraan betonilla. Pinnoittamisen jälkeen lattia on myös pölyämätön ja betoni on suojassa. Lisäksi puhdistaminen ja kunnossapito helpottuvat merkittävästi, kun lattia on pinnoitettu.

Alustan valmistelu ennen pinnoittamista on erittäin tärkeää. Betonin pinnalle tulee tehdä hionta ja tarvittaessa se voidaan myös sinkopuhaltaa. Sinkopuhalluksella saadaan huokoisesta betonista epäpuhtaudet poistettua paremmin kuin pelkällä hionnalla. Betonin tulee lisäksi kestää vetolujuus, joka siihen kohdistuu pinnoitteista.

Laadukas ja hinnaltaan kilpailukykyinen polymeeribetoni vaativiin olosuhteisiin

Kun elintarviketeollisuudessa tai muussa raskaassa teollisuudessa tarvitaan erinomaista lattian kestävyyttä, on polymeeribetoni paras vaihtoehto. Se on kaikkein kestävin ratkaisu ja sen käyttöalue on erittäin laaja. Erinomaisten ominaisuuksien lisäksi VIACRETE on myös hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto.

Polymeeribetonipinnoitteita voidaan käyttää niin uusien kuin korjattavien betonilattioiden pinnoituksissa. Polymeeribetonilla voidaan tehdä vaihtoehdot itsesiliävästä hierrettävään pinnoitusjärjestelmään. Oikea järjestelmä ja pinnoituksen paksuus valitaan aina käytön rasituksen mukaan.

VIACRETE-polymeeribetonilattia

VIACRETE-polymeeribetonilattiat on kehitetty ja valmistettu erityisesti teollisuuden korkeat vaatimukset huomioiden. Jos lattiaan kohdistuu suurta lämmönvaihtelua (jopa -45 °C:sta + 150 °C:een), erittäin korkeaa mekaanista kulutusta tai kemiallista rasitusta, on VIACRETE oikea valinta.

Erinomaisista ominaisuuksistaan huolimatta VIACRETE-polymeeribetonilattiat ovat matalapäästöisiä. Ne ovat liuotinvapaita ja niissä on erittäin vähän VOC-yhdisteitä.

 

elintarvikehyväksytty lattia

VIACRETE-lattiat ovat elintarvikehyväksyttyjä ja ne täyttävät mm. HACCP-, GMP- ja OSHA -vaatimukset. Niiden ainutlaatuinen antimikrobinen rakenne, joka poistaa jopa 99,9 % bakteereista ja mikrobeista koko lattian elinkaaren ajan, tekee niistä erityisen hyvin elintarviketeollisuuteen soveltuvia.

ERINOMAINEN KESTÄVYYS

Erilaiset kemikaalit, liuottimet, etikkahappo, maitohappo, kasvi- ja eläinrasvojen öljyhappo ovat kaikki kovia haasteita lattioille. VIACRETEN kesto näitä kaikkia kohtaan on erinomainen. Lisäksi sen pinta on mahdollista tehdä tarpeen mukaan sileänä tai karhennettuna, jolloin pinta ei ole märkänäkään liukas.


PITKÄIKÄINEN VAIHTOEHTO

VIACRETE-lattiat ovat helppo pitää puhtaina ja ne ovat saumattomia ja nestetiiviitä. Vähäinen huoltotarve, pitkäikäisyys ja nopea korjaaminen tarvittaessa tekevät niistä kilpailukykyisen vaihtoehdon muille betonilattian pinnoitteille niin hinnan kuin elinkaarensa osalta.

VIACRETE-LATTIOIDEN EDUT KOOTTUNA:

  • Hygieeninen
  • Nestetiivis ja saumaton
  • Erittäin korkea lämmön kestävyys
  • Hyvä iskunkestävyys
  • Erinomainen kemiallinen kestävyys
  • Useita pintavaihtoehtoja sileästä karkeaan
  • Helppo puhdistaa
  • Kestää nousevaa kosteutta
  • Nopea käyttöönotto, sopii hyvin myös korjauskohteisiin

Ota yhteyttä palvelevaan ammattilaiseen

Kun betonilattian pinnoitus on ajankohtaista, ota yhteyttä alan asiantuntijaan Master Chemicalsiin. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi