VIACRETE – Täydellinen lattia elintarviketeollisuuteen

Miksi VIACRETE?

VIACRETE-polymeeribetonilattiat on kehitetty ja valmistettu erityisesti teollisuuden korkeat vaatimukset huomioiden. Jos lattiaan kohdistuu suurta lämmön vaihtelua (jopa -40 oC – + 130 oC), erittäin korkeaa mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta, on VIACRETE oikea valinta. Erinomaisista ominaisuuksistaan huolimatta VIACRETE-polymeeribetonilattiat ovat matalapäästöisiä. Ne ovat liuotinvapaita ja niissä on erittäin vähän VOC-yhdisteitä.

Elintarvikehyväksytty

VIACRETE-lattiat ovat elintarvikehyväksyttyjä ja ne täyttävät mm. HACCP, GMP ja OSHA vaatimukset. Niiden ainutlaatuinen antimikrobinen rakenne, joka poistaa jopa 99,9 % bakteereista ja mikrobeista koko lattian elinkaaren ajan tekee niistä erityisen hyvin elintarviketeollisuuteen soveltuvia.

Kestävyys

Erilaiset kemikaalit, liuottimet, etikkahappo, maitohappo, kasvi- ja eläinrasvojen öljyhappo ovat kaikki kovia haasteita lattioille. VIACRETEN kesto näitä kaikkia kohtaan on erinomainen. Lisäksi sen pinta on mahdollista tehdä tarpeen mukaan sileänä tai karhennettuna, jolloin pinta ei ole märkänäkään liukas.

Pitkäikäisyys

VIACRETE-lattiat ovat helppo pitää puhtaina ja ne ovat saumattomia ja nestetiiviitä. Vähäinen huoltotarve, pitkäikäisyys ja nopea korjaaminen tarvittaessa tekevät niistä kilpailukykyisen vaihtoehdon muille pinnoitteille niin hinnan kuin elinkaarensa osalta.

VIACRETE-lattioiden edut koottuna:

Hygieeninen
Nestetiivis ja saumaton
Erittäin korkea lämmön kestävyys
Hyvä iskunkestävyys
Erinomainen kemiallinen kestävyys
Useita pintavaihtoehtoja sileästä karkeaan
Helppo puhdistaa
Nopea käyttöönotto, sopii hyvin myös korjauskohteisiin

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikkeliin liittyvät ratkaisut

Mekaanista ja kemiallista kuormitusta hyvin kestävä pinnoitusjärjestelmä massakerroksella, jolla on erittäin korkea lämmön kestävyys.
Keskikovaan kulutukseen, itsetasoittuva, liuotteeton ja saumaton polymeeripohjainen pinnoitusjärjestelmä, jolla on erinomainen mekaaninen ja kemiallinen kestävyys sekä korkea lämmönkestävyys.
Korkealaatuinen liukastumisvastus, saumaton, hajuton, liuotteeton polymeeripohjainen pinnoitusjärjestelmä, jolla on erinomainen kemiallinen kestävyys ja tekstuurinen mattapinta.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi