Uusi vesieriste akryylilattioille

Olemme laajentaneet Mastercryl-tuoteperhettä. Uusina tuotteina siihen ovat tulleet Mastercryl 500 ja Mastercryl 500 tixo. Molemmat tuotteet soveltuvat käytettäväksi akryylipinnoiteiden alla ja vähintään 1,2 mm kerrospaksuisena ne muodostavat vesieristeen DIN18534-1 ja 18535-1 mukaisesti. Tuotteet täyttävät myöskin vesialtistusluokat W2-I ja W3-1. Luokitusten tiloihin kuuluvat mm. keittiöt ja muut märkätilat.

Mastercryl-vesieristeiden asentaminen on vaivatonta ja nopeaa alhaisissakin lämpötiloissa, joten koko lattian asennus ei vie pitkiä aikoja. Mastercryl-vesieristeet ovat elastisia, halkeaman silloittavia ja ne luovat pysyvästi joustavan kalvon. 

Mastercryl 500 tixo on tarkoitettu käytettäväksi myös seinäpinnoilla. Sen avulla voidaan tehdä ylösnostot seinille eli näin vesieristeestä saadaan ikään kuin allas pinnoitettavan tilan lattialle ja seinille.

Akryylilattia soveltuu moneen

Kun haet nopeaa asennusta ja pitkään kestävää tuotetta, on akryylilattia hyvä valinta. Akryylilattiat kestävät hyvin lämpörasitusta, kovaa kulutusta ja rasvoja kuten erilaisia kemikaalejakin.

Tyypillinen akryylilattian kerrosvahvuus on noin 4 mm. Akryylilattioita voidaan nostaa seinille, jolloin myös lattian ja seinän välinen liittymäkohta on varmasti nestetiivis. Värivaihtoehtoja on monia ja väriä voidaan säätää toiveiden mukaan erilaisilla värihiekkasekoituksilla. Akryylilattian liukkaudenesto-ominaisuuksia voidaan säätää sileästä erittäin karkeaan lopputulokseen.

Master Chemicalsin kautta saat akryylihartsit kaikkiin lattioihin. 

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikkeliin liittyvät ratkaisut

Järjestelmä soveltuu erityisen hyvin elintarviketeollisuuteen. Järjestelmä on karhennettu ja se kestää hyvin rasvoja ja puhdistusaineita.
Järjestelmä soveltuu erityisen hyvin elintarviketeollisuuteen. Järjestelmä on karhennettu ja kestää hyvin rasvoja ja puhdistusaineita.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi