VIASOL PU-C540 AS

VIASOL PU-C540 AS

VIASOL PU-C540 AS on 2-komponenttinen, antistaattinen, pigmentoitu, liuotteeton PU-pinnoite.

Järjestelmät

Tuote kuuluu seuraaviin järjestelmiin:

Käyttökohteet

VIASOL PU-C540 AS on joustava polyuretaanimassa teollisuuslattioille, joissa vaaditaan halkeaman silloittavaa pinnoitetta. Tuote soveltuu käytettäväksi erityisesti alueilla, joissa on kovat vaatimukset varausten johtamiselle.

VIASOL PU-C540 AS soveltuu käytettäväksi mm. kemian tehtaissa, ammusvarastoissa, sairaaloissa, leikkaussaleissa ja laboratorioissa, joissa säilytetään syttyviä liuotteita.

Ominaisuudet

VIASOL PU-C540 AS on antistaattinen, pigmentoitu, liuotteeton, matalapäästöinen ja käyttövalmis 2-komponenttinen polyuretaanimassa. Se koostuu korkealaatuisesta kovaelastisesta polyuretaanihartsista.

VIASOL PU-C540 AS käytetään johtavan pinnoitteen VIASOL EP-E1480 kanssa, jotka yhdessä muodostavat kestävän, sähköä johtavan pinnoitteen DIN 51953/DIN EN 1081 / DIN IEC 93 mukaisesti. Pinta on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin poltto- ja voiteluaineita, useimpia liuotteita ja monia kemikaaleja.

Materiaalit

Pakkauskoko ja menekki

25 kg

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset