VIASOL EP-T703 – Green Line Eco

VIASOL EP-T703 on liuotteeton, väritön 2-komponenttinen epoksihartsiin pohjautuva sideaine tai primeri.

Käyttökohteet

VIASOL EP-T703 käytetään primerina mineraalialustoilla ja voidaan käyttää myös alustoilla, joissa onkohonnut jäännöskosteus sekä alustoille, joissa on riski alustan alta nousevaan kosteuteen. Käytetään myös kostean betonin primerina (suhteellinen kosteus yli 97%). VIASOL EP-T703 voidaan myös käyttää sideaineena hiertomassoissa yhdessä VIASOL-kvartsiseosten kanssa. Nämä hiertomassapinnoitteet kestävät erittäin kovaa mekaanista rasitusta ja soveltuvat esimerkiksi sotilaallisiinrakennuksiin, panimoihin tai muihin vastaaviin missä on raskasta liikennettä. Primeri soveltuu kaikkiin VIASOL EP- ja PUR-järjestelmiin.

Järjestelmät

Tuote kuuluu seuraaviin järjestelmiin:

Ominaisuudet

VIASOL EP-T703:llä on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet ja sitä voidaan käyttää myös korjaustöissä. Yleisesti epoksihartsit kellastuvat UV-säteilyn vaikutuksesta, joten suosittelemme levittämään pintaan UV-kestävän pintalakan.

Materiaalit

Ei materiaaleja, tarkista järjestelmän muut tuotteet.

Pakkauskoko ja menekki

25 kg
/ 600 kg

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset