VIASOL EP-T1709 – Green Line Eco – M1

VIASOL EP-T1709 on 2-komponenttinen, liuotteeton, M1 hyväksytty hiertoepoksihartsi ja sidosaine hiertomassoille.

Käyttökohteet

Hiertoepoksi, joka pohjautuu VIASOL EP-T1709 tuotteeseen, voidaan täyttääVIASOL-kvartsihiekan kanssa. Tuote soveltuu teollisuuslattioille, joihin kohdistuu erittäin kovaa mekaanista rasitusta,esim. varuskuntiin, panimoihin tai muihin vastaaviin missä on raskasta liikennettä. VIASOL EP-T1709 soveltuu juokseville massoille (tasoitetaan koneella tai lastalla)sekä nestetiiville massoille. Tuotetta käytetään sideaineena nestetiiviissä epoksimassassa seuraavassaVIASOL Green Line Eco-järjestelmässä:

Järjestelmät

Tuote kuuluu seuraaviin järjestelmiin:

Ominaisuudet

Tuotteen kanssa voidaan käyttää luonnonhiekkaa tai värihiekkaa. VIASOL EP-T1709 on liuotteeton, väritön, matalapäästöinen AgBB hyväksynnän mukaisesti,2-komponenttinen epoksihartsiin pohjautuva hiertomassa, joka voi olla juoksevatai levitettävä matalaviskoosisuuden takia. Voidaan käyttää myös primerina mineraalipohjaisille alustoille. Tuote on suoraan pinnoitettavissa ilman huokosten sulkua.

Materiaalit

Pakkauskoko ja menekki

25 kg
/ 600 kg

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset