VIASOL EP-C580 – Green Line Eco

VIASOL EP-C580 on pigmentoitu, vesipohjainen, matalapäästöinen, 2-komponenttinen pinnoite, joka pohjautuu korkealaatuisiin epoksihartseihin. VIASOL EP-C580 muodostaa kovan, saumattoman vesihöyryä läpäisevän tiiviin pinnan, joka kestää hyvin rasitusta.

Käyttökohteet

VIASOL EP-C580 käytetään vesihöyryä läpäisevänä pinnoitteena teollisuuslattioilla, soveltuukeskinkertaisesta kovaan rasitukseen. Käyttökohteita ovat esimerkiksi logistiset tilat, tuotantotilat ja kauppakeskukset. VIASOL EP-C580 soveltuu sementtipohjaisille alustoille, magnesiitti-, anhydriitti- ja kipsialustoille,soveltuu myös tuoreelle betonille. Se sopii erinomaisesti myös alustoille, joissa on odotettavissa kohoavaa kosteutta.

Järjestelmät

Tuote kuuluu seuraaviin järjestelmiin:

Ominaisuudet

Pinnoite on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin erilaisia polttoaineita ja voiteluöljyjä, useimpia liuottimia ja kemikaaleja. Kemikaaleille altistuminen voi johtaa pinnoitteen värjäytymiin, mutta ne eivät vaikuta pinnoitteen teknisiin ominaisuuksiin. Tavanomaisiin epoksipinnoitteisiin verrattuna VIASOL EP-C580 kestää hyvin UV-säteilyä ja säänvaihteluja.

  • Vesihöyryä läpäisevä
  • Matalapäästöinen ja liuotteeton
  • Itsestään siliävä, ilmakuplat poistuvat helposti
  • Mekaanista rasitusta kestävä
  • Hyvä UV-säteilyn kestävyys ja värien pitävyys

Materiaalit

Pakkauskoko ja menekki

37.5 kg

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset