VIASOL EP-C5480 AS

VIASOL EP-C5480 AS

VIASOL EP-C5480 AS on pigmentoitu, johtava, vesipohjainen, matalapäästöinen, käyttövalmis 2-komponenttinen johtava itsesiliävä massa, joka pohjautuu korkealaatuisiin epoksihartseihin.

Järjestelmät

Tuote kuuluu seuraaviin järjestelmiin:

Käyttökohteet

VIASOL EP-C5480 AS käytetään vesihöyryä läpäisevänä ja johtavana itsesiliävänä massana kohteissa, joissa vaaditaan keskinkertaisen ja kovan rasituksen kestävää pinnoitetta.

Käyttökohteita ovat mm. tehtaat ja palonsuojausalueet.
VIASOL EP-C5480 AS voidaan käyttää kaikenlaisilla alustoilla, mutta se on erityisen hyvin sopiva alustoille, jossa on kohoavaa kosteutta ja alustoille, jotka ovat kosteusherkkiä.

Ominaisuudet

Tuote muodostaa kovan, saumattoman ja tiiviin pinnan, joka kestää kovaa rasitusta. VIASOL EP-C5480 AS levitetään VIASOL EP-E1480 johtavan pinnoitteen päälle. Tuotteet yhdessä muodostavat sähköä johtavan pinnan DIN EN 1081 ja DIN EN 61340 mukaisesti. Pinnoite kestää hyvin polttoaineita ja voiteluöljyjä, useimpia liuottimia sekä kemikaaleja. Perinteisiin epoksijärjestelmiin verrattuna tuote kestää hyvin UV-säteilyä ja säävaihteluja.

Tiivistettynä tuotteen ominaisuudet ovat:

  • Vesihöyryä läpäisevä
  • Matalapäästöinen ja liuotteeton
  • Itsesiliävä ja hengittävä
  • Kestää mekaanista rasitusta
  • Johtava EN 1081 / En 61340 mukaisesti
  • Hyvä UV-säteilyn kesto ja värien pitävyys

Materiaalit

Pakkauskoko ja menekki

36 kg

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset