VIASOL EP-C5480 AS

VIASOL EP-C5480 AS

VIASOL EP-C5480 AS on värillinen, johtava, vesipohjainen, matalapäästöinen, käyttövalmis 2-komponenttinen johtava itsesiliävä massa, joka pohjautuu korkealaatuisiin epoksihartseihin.

Käyttökohteet

VIASOL EP-C5480 AS käytetään vesihöyryä läpäisevänä ja johtavana itsesiliävänä massana kohteissa, joissavaaditaan keskinkertaisen ja kovan rasituksen kestävää pinnoitetta. Käyttökohteita ovat mm. kemian tehtaat ja palonsuojausalueet. VIASOL EP-C5480 AS voidaan käyttää kaikenlaisilla alustoilla, mutta se on erityisen hyvin sopivaalustoille, jossa on kohoavaa kosteutta ja alustoille, jotka ovat kosteusherkkiä, esim. magnesiittija anhydriitti, sementtipohjaiset alustat, jos kosteutta on odottavissa. Soveltuu myös tuoreelle betonille.

Järjestelmät

Tuote kuuluu seuraaviin järjestelmiin:

Ominaisuudet

Tuote muodostaa kovan, saumattoman ja tiiviin pinnan, joka kestää kovaa rasitusta. VIASOL EP-C5480 AS levitetään VIASOL EP-E480 johtavan pinnoitteen päälle. Tuotteet yhdessä muodostavat sähköä johtavan pinnan DIN EN 1081 ja DIN EN 61340 mukaisesti. Pinnoite kestää hyvin polttoaineita ja voiteluöljyjä, useimpia liuottimia sekä kemikaaleja. Perinteisiin epoksijärjestelmiin verrattuna tuote kestää hyvin UV-säteilyä ja säävaihteluja.

  • Vesihöyryä läpäisevä
  • Matalapäästöinen ja liuotteeton
  • Itsesiliävä ja hengittävä
  • Kestää mekaanista rasitusta
  • Johtava EN 1081 / En 61340 mukaisesti
  • Hyvä UV-säteilyn kesto ja värien pitävyys

Materiaalit

Pakkauskoko ja menekki

36 kg

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset