VIASOL EP-C500S

VIASOL EP-C500S

VIASOL EP-C500S on nopeasti kovettuva, pigmentoitu, liuotteeton 2-komponenttinen pinnoite, joka pohjautuu epoksihartseihin.

Järjestelmät

Tuote kuuluu seuraaviin järjestelmiin:

Ei järjestelmiä

Käyttökohteet

VIASOL EP-C500S käytetään nopeasti kovettuvana, itsetasoittuvana pinnoitteena teollisuuslattioissa, joissa on korkeat mekaaniset ja hygieeniset vaatimukset.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi korkeavarastot, voimalaitokset, laboratoriot ja tuotantotilat. Lisäksi VIASOL EP-C500S voidaan käyttää myös sideaineena karhennetuilla pinnoituksilla (kvartsihiekkasirotettelu).

Ominaisuudet

VIASOL EP-C500S muodostaa kovan, saumattoman, tiiviin pinnan, joka on helppo puhdistaa ja se kestää hyvin polttoaineita, voiteluöljyjä, useimpia liuottimia ja monia kemikaaleja. Kemikaaleille altistuminen voi johtaa värjäytymien syntymiseen pinnoitteessa, mutta ne eivät vaikuta pinnoitteen teknisiin ominaisuuksiin eivätkä pinnoitteen käytettävyyteen.

VIASOL EP-C500S kovettuu nopeasti ja sillä on lyhempi astia-aika ja työstöaika verrattuna VIASOL EP-C500, joka on tuotteen perusversio.

Yleisesti epoksihartsit kellastuvat UV-säteilyn vaikutuksesta, joten suosittelemme levittämään pintaan UV-kestävän pintalakan.

Materiaalit

Pakkauskoko ja menekki

25 kg

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset