Porplastic-urheilupinnoitteet – ratkaisut jumppasaleista kilpaurheiluun

Oli tarpeenanne sitten pistejoustava, aluejoustava tai yhdistelmäjoustava urheilupinnoite, löydät oikean ratkaisun meiltä.

IHF- ja BWF-hyväksytyt Porplastic-järjestelmät ovat laajalti käytössä eri puolilla Eurooppaa ja nyt ne ovat saapuneet myös Suomeen ja ensimmäiset asennukset on jo tehty.

Matalapäästöisyys, korkea kulutuskestävyys, pinnoitteiden teknisten ominaisuuksien säilyminen pitkään ja laaja värivalikoima ovat keskeisiä ominaisuuksia urheilulattiaa valittaessa.
Porplastic-pinnoitteissa yhdistyy nämä kaikki.

Porplastic-urheilupinnoitteet täyttävät EN 14904 ja DIN V 18032-2 standardien mukaiset vaatimukset mm. iskunkestävyyden, -vaimennuksen, kitkan, pallon kimpoavuuden ja pystysuuntaisen muodonmuutokset osalta.

Pinnoitteiden huollon tarve on vähäistä ja siivoamiseen riittää oikeanlainen siivouslaikka ja vesi.

Autamme mielellämme sinua löytämään oikean pinnoitteen juuri sinun tarpeisiisi!

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikkeliin liittyvät ratkaisut

EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä kuntosaleille ja crossfit-saleihin. Sopii myös tiloihin, joissa käsitellään raskaita vapaita painoja.
EN 14904 standardin mukainen yhdistelmäjoustava lattiajärjestelmä sisätiloihin. Sopii käytettäväksi monikäyttöisissä tiloissa sekä koulujen liikuntasaleissa.
EN 14904 standardin mukainen pistejoustava lattiajärjestelmä koulujen liikuntasaleihin ja monikäyttöisiin urheiluhalleihin.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi