>VIASOL EP-T703 – Green Line Eco

VIASOL EP-T703 – Green Line Eco

VIASOL EP-T703 on liuotteeton, väritön 2-komponenttinen epoksihartsiin pohjautuva sideaine tai primeri. VIASOL EP-T703:llä on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet ja sitä voidaan käyttää myös korjaustöissä. Yleisesti epoksihartsit kellastuvat UV-säteilyn vaikutuksesta, joten suosittelemme levittämään pintaan UV-kestävän pintalakan.

KÄYTTÖKOHTEET

VIASOL EP-T703 käytetään primerina mineraalialustoilla ja voidaan käyttää myös alustoilla, joissa on kohonnut jäännöskosteus sekä alustoille, joissa on riski alustan alta nousevaan kosteuteen. Käytetään myös kostean betonin primerina (suhteellinen kosteus yli 97%). VIASOL EP-T703 voidaan myös käyttää sideaineena hiertomassoissa yhdessä VIASOL kvartsiseosten kanssa. Nämä hiertomassapinnoitteet kestävät erittäin kovaa mekaanista rasitusta ja soveltuvat esimerkiksi sotilaallisiin rakennuksiin, panimoihin tai muihin vastaaviin missä on raskasta liikennettä.

TEKNINEN TUKI

Tietoa järjestelmien käyttömahdollisuuksista ja yksityiskohtaista neuvontaa VIASOL-tuotteiden käytöstä saat Master Chemicals Oy:n teknisestä neuvonnasta, puh. 020 730 8600 tai kts. yhteystiedot kotisivuiltamme.