>VIASOL EP-T1709 – Green Line Eco -M1

VIASOL EP-T1709 – Green Line Eco -M1

VIASOL EP-T1709 on 2-komponenttinen, liuotteeton, M1 hyväksytty hiertoepoksihartsi ja sidosaine hiertomassoille. Tuotteen kanssa voidaan käyttää luonnonhiekkaa tai värihiekkaa, katso: Värihiekkamallit. VIASOL EP-T1709 on liuotteeton, väritön, matalapäästöinen AgBB hyväksynnän mukaisesti, 2-komponenttinen epoksihartsiin pohjautuva hiertomassa, joka voi olla juokseva tai levitettävä matalaviskoosisuuden takia. Voidaan käyttää myös primerina mineraalipohjaisille alustoille. Tuote on suoraan pinnoitettavissa ilman huokosten sulkua.

KÄYTTÖKOHTEET

Hiertoepoksi, joka pohjautuu VIASOL EP-T1709 tuotteeseen, voidaan täyttää VIASOL-kvartsihiekan kanssa. Tuote soveltuu teollisuuslattioille, joihin kohdistuu erittäin kovaa mekaanista rasitusta, esim. varuskuntiin, panimoihin tai muihin vastaaviin missä on raskasta liikennettä. VIASOL EP-T1709 soveltuu juokseville massoille (tasoitetaan koneella tai lastalla) sekä nestetiiville massoille. Tuotetta käytetään sideaineena nestetiiviissä epoksimassassa seuraavassa VIASOL Green Line Ecojärjestelmässä:

TEKNINEN TUKI

Tietoa järjestelmien käyttömahdollisuuksista ja yksityiskohtaista neuvontaa VIASOL-tuotteiden käytöstä saat Master Chemicals Oy:n teknisestä neuvonnasta puh. 020 730 8600 tai kts. yhteystiedot kotisivuiltamme.