Massalattioiden ylläpito on vaivatonta

Oikeaa lattimateriaalia valittaessa on monta asiaa, jotka tulisi ottaa huomioon. Usein lattioiden materiaaleja valittaessa kiinnitetään huomiota pääosin vallan käyttötarkoitukseen ja asennuskustannuksiin. Molemmat ovat tärkeitä asioita, mutta muitakin asioita olisi hyvä ottaa huomioon. Usein vähemmälle huomiolle jää esimerkiksi lattian ylläpidon tarve.

Massalattioiden käyttö on lisääntynyt viime vuosina voimakkaasti, koska niillä on paljon hyviä ominaisuuksia. Materiaalit ovat ympäristöystävällisiä, käyttöominaisuudet ovat laajat ja asentaminen on nopeaa. Lisäksi massalattioiden ylläpito on vaivatonta.

Normaaliin massalattioiden puhdistukseen riittää oikeanlainen puhdistuslaikka ja vesi. Ei siis ole tarvetta käyttää voimakkaita pesuaineita, eikä kovaa hankausta. Välillä tulee tarve tehdä järeämpää puhdistusta ja silloin puhdistuksen yhteydessä voidaan käyttää laimeita pesuaineita. Ennen lattian käyttöönottoa suosittelemme tekemään käyttöönottopuhdistuksen. Puhdistus tulisi tehdä aikaisintaan viikon päästä lattian asennuksen valmistumisesta.

”Massalattioiden vaivaton puhdistaminen on iso etu. Oikean puhdistuslaikan kanssa pelkkä vesi riittää. Näin säästyy sekä aikaa, että materiaalikustannuksia kun pesuaineiden tarve on vähäistä. Oikein puhdistamalla lattiat säilyvät pitkään hyvinä.” Turkka Suomi Master Chemicalsilta kertoo.

Massalattioiden puhdistusohjeet löydät sivuiltamme täältä.

Massalattioiden ylläpito-ohjeet tiivistetysti:

  • Käyttöönottopuhdistus ennen tilan käyttöönottoa
  • Ylläpitosiivoukseen riittää vesi ja oikeanlainen puhdistuslaikka
  • Ei tarvetta vahvoille kemikaaleille

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikkeliin liittyvät ratkaisut

Vesihöyryä läpäisevä epoksihartsipohjainen pinnoitusjärjestelmä. Lähes hajuton, matalapäästöinen. Pinnoite on kulutusta kestävä ja vesitiivis ja sillä on hyvät mekaaniset ja kemialliset ominaisuudet.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi