Massalattian hyvät ominaisuudet korostuvat sairaalassa

Saumaton, erilaisista kerroksista koostuva massalattia soveltuu erittäin hyvin sairaalan kaltaiseen kohteeseen, jossa lattian on oltava kestävä, hygieeninen ja helposti puhdistettava. Master Chemicals Oy on massalattiajärjestelmien asiantuntija, jonka järjestelmävalikoimassa on useita sairaalaan sopivia M1-luokiteltuja vaihtoehtoja.

Suosittu järjestelmä sairaaloissa on vesihöyryä läpäisevä epoksipohjainen matalapäästöinen pinnoite VIASOL PERM, joka kestää hyvin sekä mekaanista että kemiallista rasitusta ja on myös vesitiivis. Se soveltuu käytettäväksi erityisesti lattioissa, joissa on kapillaarista kosteuden nousua.

VIASOL-pinnoitevalikoimassa on myös johtavia pinnoitteita leikkaussaleihin ja muihin tiloihin, joissa staattinen sähkö on riskitekijä. Käytäville, hoitohuoneisiin ja muihin tiloihin on omat pinnoitevaihtoehtonsa. Tiloihin, joissa lattiaan kohdistuu kova mekaaninen rasitus, o saatavilla epoksi- ja karyylihiertomassajärjestelmiä.

Aiheesta lisää KunnallisSuomen digilehdessä, sivulla 6.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikkeliin liittyvät ratkaisut

Erittäin elastinen PU-pinnoitusjärjestelmä, askelääntä vaimentava, miellyttävä polville ja nivelille, lämmin jalkojen alla. Soveltuu kevyestä keskinkertaiseen mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen.
Erittäin elastinen polyuretaanipinnoitusjärjestelmä, joka on askelääntä vaimentava, miellyttävän tuntuinen, lämmin kävellä. Soveltuu kevyestä keskiraskaaseen mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen.
Vesihöyryä läpäisevä epoksihartsipohjainen pinnoitusjärjestelmä. Lähes hajuton, matalapäästöinen. Pinnoite on kulutusta kestävä ja vesitiivis ja sillä on hyvät mekaaniset ja kemialliset ominaisuudet.
Johtava, vesihöyryä läpäisevä epoksihartsipohjainen pinnoitusjärjestelmä. Pinnoite on lähes hajuton ja matalapäästöinen. Järjestelmä on kulutusta kestävä ja vesitiivis ja sillä on hyvät mekaaniset ja kemialliset ominaisuudet.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi