Laatu alkaa lattian tasolta

Päiväkoti, urheilusali, keittiö, kirjasto, varasto, tuotantohalli, sairaala. Nämä ovat kaikki paikkoja, joissa elämä tapahtuu. Pienet jalat ottavat juoksuaskelia, kattila lipeää otteesta, kuormaa siirretään paikasta toiseen, uusi tuote saa muotonsa, välillä on kyse elämän kriittisistä hetkistä. Kaiken tämän alla lattia on koko ajan koetuksella.

Siksi sen pitää kestää kaikki elämän hetket.

Autamme urakoitsijoita, suunnittelijoita ja muita päättäjiä löytämään niin ominaisuuksiltaan kuin myös elinkaareltaan mahdollisimman kestävät ja paikkaan sopivimmat laatupinnoitteet, jotta he voivat luoda toimivia tiloja hyvälle elämälle. 

Luotettava, avoin, rehellinen

Me Master Chemicalsilla haluamme ansaita kumppanimme luottamuksen kaikessa mitä teemme, joka hetki. Olemme sanamme mittaisia ja pidämme sovituista lupauksista kiinni. Olemme olemassa kumppaneitamme varten. 

Siksi haluamme jakaa tietoa avoimesti ja toimia läpinäkyvästi – niin, ettei asiakkaamme tarvitse arvuutella mitään. Rehellisyys ja aitous muodostavat pohjan kaikelle työllemme. Kerromme suoraan mikä on paras ratkaisu ja kerromme myös, jos ratkaisumme ei johonkin taivu. Rehti asenne on meidän tapamme toimia. 

Katse tulevaan

Vuosi 2021 on ollut vauhdikas ja massalattioiden käyttö on jatkanut kasvuaan. Me Master Chemicalsilla haluamme olla mukana tulevissa projekteissasi myös vuoden 2022 aikana. Hyvä suunnittelu, laadukkaat tuotteet ja ensiluokkainen toteutus luo juuri oikeanlaisen yhtälön eri tilojen laadukkaille lattiapinnoille.  

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikkeliin liittyvät ratkaisut

Ei järjestelmiä, ota meihin yhteyttä!

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi