Entistä parempi vesihöyryä läpäisevä lattiapinnoite

VIASOL PERM on itsestään siliävä, kovaa kulutusta kestävä, M1-luokiteltu epoksihartsipohjainen järjestelmä. Tuotteen edistyksellinen 2-komponettirakenne nopeuttaa asennusta, vähentää jätteen ja pölyn määrää työmaalla sekä takaa yhdenmukaisen lopputuloksen.

Järjestelmän vesihöyryn läpäisevyys on paras mahdollinen eli luokka-1 DIN EN ISO 7783-1 ja -2 standardin mukaan.

Laajat värivaihtoehdot ja nyt myös mahdollisuus värihiutaleiden käyttöön järjestelmässä takaavat sen, että lattian pinnasta saadaan kaikkiin tiloihin sopiva ja näyttävä.

Järjestelmän käyttökohteiksi sopii mm. sairaalat, koulut, päiväkodit, teollisuus ja maanvaraiset lattiat. Sillä onkin pinnoitettu lattioita Suomessa viime vuosina kiihtyvällä tahdilla ja yksistään tänä vuonna asennusmäärä ylittää jo 15 000 m2.

Valikoimistamme löytyy myös korkean liukastumisvastuksen M1-hyväksytty VIASOL PERM SR. Sen liukastumisvastusluokka on R12.

Valikoimastamme löytyy useita M1-hyväksyttyjä pinnoitusjärjestelmiä!

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikkeliin liittyvät ratkaisut

Vesihöyryä läpäisevä epoksihartsipohjainen pinnoitusjärjestelmä. Lähes hajuton, matalapäästöinen. Pinnoite on kulutusta kestävä ja vesitiivis ja sillä on hyvät mekaaniset ja kemialliset ominaisuudet.
Johtava, vesihöyryä läpäisevä epoksihartsipohjainen pinnoitusjärjestelmä. Pinnoite on lähes hajuton ja matalapäästöinen. Järjestelmä on kulutusta kestävä ja vesitiivis ja sillä on hyvät mekaaniset ja kemialliset ominaisuudet.
Liukastumista estävä, vesihöyryä läpäisevä epoksihartsipohjainen pinnoitusjärjestelmä.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi