CONIFLOOR – hiljaisin massalattia

Askelenääntä vaimentavat polyuretaanilattiat ovat osoittautuneet erinomaisiksi ratkaisuiksi kouluissa, päiväkodeissa ja sairaaloissa, joissa hiljainen ja mukava ympäristö ovat tärkeitä tekijöitä. Kouluissa ne parantavat oppimisympäristöä vähentämällä äänistä syntyviä häiriötekijöitä ja lisäämällä oppilaiden mukavuutta, kun taas sairaaloissa ne luovat potilaille rauhallisen ja miellyttävän ympäristön. Joustavuuden ja pehmeytensä ansiosta ne ovat mukavia ja lämpöisen tuntuisia jalan alla sekä nivelille ystävällisempi vaihtoehto.

CONIFLOOR LPC + LI (N) on markkinoiden ainoa 16 dB vaimennuksen polyuretaanijärjestelmä 4 mm vahvuisella rakenteella. Alhainen materiaalimenekki takaa ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan valinnan. Sveitsissä kellon tarkkuudella toimiva tuotantoprosessi takaa laadukkaan ja pitkäikäisen lattian. 

CONIFLOOR LPC + on kumimatollinen askelääntä vaimentava järjestelmä. Sen vaimennuskyky on jopa 20 dB. Molemmat järjestelmät ovat M1-hyväksyttyjä.

Lattioiden värivaihtoehtoja on todella paljon, joten CONIFLOOR valikoimista löytyy jokaiseen tilaan sopiva ratkaisu. CONIFLOOR-polyuretaanilattiat ovat helposti puhdistettavia ja kestäviä, mikä helpottaa ylläpitoa ja varmistaa, että lattiat pysyvät pitkäikäisinä. Puhdistukseen riittää vesi ja oikeanlainen puhdistuslaikka.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikkeliin liittyvät ratkaisut

M1-hyväksytty , erittäinen elastinen ja matalapäästöinen PU-pinnoitusjärjestelmä nestemäisellä mattokerroksella. Järjestelmä on askelääntä vaimentava sekä miellyttävä, että lämmin askeleen alla.
Erittäin elastinen ja matalapäästöinen PU-pinnoitusjärjestelmä kumi- tai vaahtomatolla. Järjestelmä on askelääntä vaimentava sekä miellyttävä, että lämmin askeleen alla. CONIFLOOR LPC+ on saatavilla laajalla värivalikoimalla.

ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tatu Tuominen: Satujen palatsit, 2020 Kuva: Patrik Rastenberger, 2020

Voit jättää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos asiallasi on kiire, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun:

020 730 8600
asiakaspalvelu@master-chemicals.fi