PUR-O-STOP FS-L

PUR-O-STOP FS-L

2-komponenttinen polyuretaanipohjainen injektoitava hartsi.

Järjestelmät

Tuote kuuluu seuraaviin järjestelmiin:

Käyttökohteet

PUR-O-STOP FS-L käytetään maan ja hiekan stabiliointiin ja jähmettämiseen, kuten myös pysäyttämään virtaavan veden tunneleissa, kuiluissa, padoissa ja muissa betoni- tai tiilirakenteissa. Soveltuu myös betonirakenteiden halkeamien täyttämiseen.

Alueella olevaan veteen PUR-O-STOP FS-L reagoi muuttumalla intensiiviseksi, erittäin joustavaksi vaahdoksi. Vaahdolla on solurakenne ja erittäin hyvä kestävyys voimakasta repäisyä vastaan.

Ominaisuudet

PUR-O-STOP FS-L hitaasti kovettuva, 2-komponenttinen, polyuretaanipohjainen injektoitava hartsi. Tuote on vedenkestävä ja sen avulla voidaan estää veden tunkeutuminen rakenteisiin.

PUR-O-STOP FS-L-injektiohartsin reaktioaikaan voidaan vaikuttaa katalyytin avulla (kts. astia-aika esitteen taulukosta).

PUR-O-STOP FS-L tunkeutuu hyvin injektoitaviin rakenteisiin. Hydrofobisen ja viskoosin sekoituksen ansiosta tuleva vesi ohjautuu enimmäkseen ulkopuolelle. Alueella olevaan veteen PUR-O-STOP FS-L reagoi muuttumalla intensiiviseksi ja kiinteäksi vaahdoksi. PUR-O-STOP FS-L on Saksan yleisen rakennusvalvontaviranomaisten hyväksymä injektiotuote.

Materiaalit

Ei materiaaleja, tarkista järjestelmän muut tuotteet.

Pakkauskoko ja menekki

44 kg

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

ASIAKASPALVELU

Tilaukset