Tuotteet

Haluamme tarjota käyttöösi monipuoliset ja laadukkaat tuotteet, joilla onnistut urakoissasi ja nostat toteutukset uudelle tasolle.

Luokitus
Tuoteosastot

MASTERCRYL-järjestelmien pintalakka. Tuote on matalaviskoosinen, UV-valon kestävä, 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL-järjestelmien pinnoite. Tuote on keskiviskoosinen, väritön, 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL-pinnoitejärjestelmien primeri. Tuote on matalaviskoosinen, väritön, 2-komponenttinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL 500 on erittäin joustava hartsi vesitiiviin pinnan muodostamiseksi lattioille standardien DIN 18534-1 ja DIN 18535-1 mukaisesti. Soveltuu käytettäväksi MASTERCRYL-järjestelmien alla vedeneristeenä.

MASTERCRYL 100 N on keskiviskoosinen, kirkas, liuotteeton 2-komponenttinen reaktiivinenhartsipinnoite, joka kovettuu nopeasti jopa alhaisissa lämpötiloissa. Tuote on osa M1-hyväksynnän saanutta MASTERCRYL MS-N-järjestelmää. 

MASTERCRYL 112 on matalaviskoosinen, väritön 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL 400 N on keskiviskoosinen metakryylihartsi, joka soveltuu itsesiliäväksi pinnoitteeksi 2-4 mm kerrospaksuuteen. Tuote on testattu AgBB vaatimusten mukaisesti ja se on läpäissyt VOC päästöarvojen rajat matalapäästöisille tuotteille. Tuote on osa M1-hyväksynnän saanutta MASTERCRYL MS-N-järjestelmää. 

MASTERCRYL 419 on keskiviskoosinen, väritön 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA).

MASTERCRYL 500 tixo on erittäin joustava, tixotrooppinen akryylihartsi vesitiiviin pinnan muodostamiseksi DIN 18534-1 ja 18535-1 mukaisesti. Soveltuu käytettäväksi MASTERCRYL-järjestelmien alla vedeneristeenä.

MASTERCRYL 526 on keskiviskoosinen, sinivioletti, UV-valon kestävä, 2-komponenttinen reaktiivinenhartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA). Polymerisoinnin jälkeen sinivioletti väritys ei näy.

MASTERCRYL 527 on matala viskoosinen, sinivioletti, UV-valon kestävä, 2-komponenttinen reaktiivinen hartsipinnoite, joka pohjautuu metyylimetakrylaattiin (MMA). Polymerisoinnin jälkeen siniviolettiväritys ei näy.

MASTERCRYL 800 N on liuotteeton, kova, keski-viskoosinen 2-komponenttinen metakryylihartsi, jolla on alhainen kellastuvuus. Tuote on osa M1-hyväksynnän saanutta MASTERCRYL MS-N-järjestelmää.

MASTERCRYL Katalyytti on lähes hajuton, valkoinen jauhe. Se koostuu 50 prosenttisesti dibenzoyl peroksidista.